StumbleUpon

Yeni keşfetmediğim ancak uzun zamandır nedense girmediğim harika bir “Bunu da favorilere ekleyelim!!!” sitesi.
Yani?
Bu siteye giriyorsunuz saatlerce kafanızı kaldıramıyorsunuz çünkü site size ilgi alanlarınıza göre daha önce keşfedemediğiniz kadar çok site sunuyor.
Eğer “Web’te gezinerek harcayacak vaktim yok!” diyorsanız itinayla girmemenizi öneririm. Çünkü bir kere girdiğinizde saatlerin nasıl geçtiğini anlamayacak o site favori bu site de favori diyerek siteler arasında kayak yapacaksınız.
*Ayrıca kendi listelerinizi oluşturup insanlara sunabilirsiniz aynı şekilde sizde insanların oluşturdukları listeleri görebilirsiniz.
Zaman burada öyle mutlu öyle su gibi akıyor işte.
Son olarak sizinle şöyle eğlenceli mini oyunlar paylaşmak istedim:
http://www.stumbleupon.com/su/1EbjXq/1dr1Aj85_:iTM.HBwu/ncase.me/door/
http://www.stumbleupon.com/su/2vyYei/11lAFNZ.N:qPyd3Mnn/nathanfriend.io/inspirograph/
http://www.stumbleupon.com/su/3EtwBW/UtAf9gv8:qPyd3Mnn/www.flaminglunchbox.net/curvy
Dikkat: Entelektüel bilginiz zirve yapabilir. Beyniniz çilekli çaya batırılmış çikolatalı keke dönebilir.
Güle güle yeni StumbleUpon kullanıcısı♥ Yine ßekleriz…⇑